Abonnement voor doorlopend juridische advies

TK biedt een abonnement aan voor doorlopend juridisch advies, waarbij kenmerkend is dat voorop staat dat de inspanningen en advisering er primair op gericht zijn om procedures te voorkomen.

Doel van deze juridische dienstverlening en service is gericht op het voorkomen van gerechtelijke procedures en daarmee het beperken van juridische kosten. De prijzen van het abonnement zijn daarop afgestemd. Je betaalt niet voor iets wat je niet echt nodig hebt en dus vallen procedures en het opstellen of beoordelen van overeenkomsten erbuiten. Daarvoor hanteert TK een ‘menukaart’ met vaste scherpe tarieven.

Inhoud abonnement

  1. Telefonische en schriftelijke adviezen en voorlichting door advocaten van TK binnen 48 uur;
  2. Ondersteuning door TK op afstand bij conflicten;
  3. Informatie en nieuws via website;
  4. Terbeschikkingstelling van modellen, zoals reglementen, splitsingsakten, overeenkomsten etc.

Voorbeelden van rechtsgebieden: alle vastgoed (huurrecht, beoordeling splitsingsaktes, splitsingsreglementen, huishoudelijke reglementen, bouwzaken, burenzaken), geschillen met overheid (bestemmingsplannen, milieukwesties, subsidies, omgevingsvergunningen)

Het is ook mogelijk een abonnement te kiezen waar procedures voor de Raad van Arbitrage voor de Bouw zijn inbegrepen, bijvoorbeeld oplevergeschillen bij nieuwe gebouwen en nieuwe VvE’s.