logo

Team Alphen aan den Rijn

TeekensKarstens Advocaten is een advocatenkantoor met vestigingen in Leiden, Amsterdam en Alphen aan den Rijn.

“Kwaliteit, service en efficiëntie staan steeds voorop.”

Op ons advocatenkantoor in Alphen aan den Rijn werken vijf advocaten: Robert Jan Stoop, Dick Feddes, Wiebe de Boer, Eline van Beukering en Anne Bischoff. Zij zijn gespecialiseerd in het behandelen van juridische problemen op het gebied van het arbeidsrecht, voor zowel ondernemers als particulieren, en het algemeen contractenrecht en ondernemingsrecht waar ondernemingen mee te maken hebben.

De advocaten van TK Alphen aan den Rijn staan ondernemers en particulieren bij die een arbeidsconflict hebben, een verbetertraject willen starten of daar juist mee geconfronteerd worden. Ook adviseert TK werkgevers en werknemers bij de beëindiging van dienstverbanden, bijvoorbeeld via een beëindigingsregeling of een vaststellingsovereenkomst. Als het arbeidsgeschil uit de hand loopt en u wilt een procedure starten bij de kantonrechter of u ontvangt een dagvaarding of verzoekschrift, bent u bij de het advocatenkantoor van TK Alphen aan den Rijn in goede handen.

Naast het arbeidsrecht behandelt het team van TK in Alphen aan den Rijn een breed scala aan zaken op het gebied van, zoals wij dat noemen, “verbintenissenrecht en ondernemersrecht”. Dat wil zeggen álle juridische zaken waar u als ondernemer tegenaan loopt. Dat kan gaan over het opstellen van contracten, algemene voorwaarden, huurcontracten, het begeleiden van incasso’s, verkrijgen van vergunningen of kwesties waarin aansprakelijkheid speelt.

Ook als er eens wat mis gaat, kan het advocatenkantoor van TK in Alphen aan den Rijn u bijstaan in het sturen van- of reageren op ingebrekestellingen, sommaties, verzoekschriften of dagvaardingen en het leggen of opheffen van beslag.

Wij denken out of the box en bewegen ons tussen de ondernemers. We kennen onze klanten en de branches waarin ze actief zijn en zien onszelf als verlengstuk en sparringpartner van een onderneming. Actief betrokken, waardoor juridische problemen worden voorkomen of snel en adequaat worden opgelost. Daarnaast hebben de advocaten een no-nonsense instelling, waardoor particulieren bij advocatenkantoor TK in Alphen aan den Rijn ook aan het goede adres zijn.

Wij willen vraagstukken op de beste én de meest praktische manier vertalen naar juridische oplossingen. Niet alleen specialistisch advies geven, maar ook dicht bij onze klanten staan en nooit de menselijke maat en de sociale impact uit het oog verliezen. Maatschappelijke betrokkenheid en energie zijn een belangrijk onderdeel van onze cultuur met als doelstellingen om anderen te helpen met groeien, investeren in onze gemeenschap en samenwerken.

TK staat bekend om haar expertise, marktkennis, begrip en concrete aanpak. In geïntegreerde know how teams adviseren en begeleiden onze advocaten en notarissen u snel en doeltreffend. Kwaliteit, service en efficiëntie staan steeds voorop. Met korte lijnen en betrokken specialisten en partners zetten wij uw vraag om naar de beste juridische oplossing.  Wij zorgen ervoor dat u verder kunt.

Onze specialisten

/
Advocaat, partner

Onze specialisten

/
Advocaat, partner

Onze specialisten

/
Advocaat

Onze specialisten

/
Advocaat

Onze specialisten

/
Advocaat

Onze specialisten

/
Advocaat

Onze specialisten

/
Advocaat

Onze specialisten

/
Advocaat

Onze specialisten

/
Advocaat, partner

Onze specialisten

/
Advocaat, partner