Corona, hoe gaan we ermee om?

Voorlopig hebben we nog te maken met het corona-virus. We hebben gezien waar we in mum van tijd kunnen staan als de maatregelen in deze fase worden losgelaten. Hoe gaan we daar de komende maanden mee om bij TK?

Om te waarborgen dat medewerkers veilig bij TK kunnen werken en virus-uitbraken zoveel mogelijk te voorkomen, vragen we je aandacht voor de onderstaande punten. Wellicht vanzelfsprekend, maar toch willen wij ze benoemen en met jullie delen omdat het best complex is als er (potentiële) besmettingen zijn binnen ons kantoor. Dit heb je mogelijk zelf ook al eens ondervonden. Juist nu mensen gaan reizen en er steeds meer mogelijk is, moeten wij alert blijven. Dank alvast voor je begrip en medewerking.

 • Het thuiswerkschema blijft van kracht.
  We werken tot nader bericht conform het A/B schema voor de fee-earners, Conny en Judith. Per team is de bezetting geregeld met als uitgangspunt dat de secretaresses zo veel mogelijk op kantoor werken.
 • Neem je verantwoordelijkheid.
  We hopen dat je deze zomer zult genieten van je vrije tijd en van alles dat weer mogelijk is. Wij doen hierbij wel een oproep om je verantwoordelijkheid te nemen en de RIVM-maatregelen die gelden na te leven. Was je handen. Houd zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand, zowel op kantoor als privé. Stap op kantoor met maximaal 2 personen in de lift en met 1 persoon in de printerruimte.
 • Ga je naar een evenement en ben je (nog) niet (volledig) gevaccineerd?
  Uiteraard gunnen wij iedereen alle leuke uitjes, maar bedenk dat jij een grote rol kunt spelen in de verspreiding van het virus. Dus blijf je bewust van de genoemde maatregelen.
 • Ga je op vakantie?
  Wij wensen iedereen een fijne vakantie in Nederland en/of het buitenland. We willen je vragen alert te zijn op de status van het land waar je naartoe gaat of van terugkeert. Heb je te maken met een land met oranje of rode status, laat het Conny dan weten.

Klachten of vragen

Heb je corona-gerelateerde klachten? Of ben je in een situatie geweest waarvan je achteraf denkt ‘dit was niet zo handig’ en maak je je zorgen? Meld het bij Conny. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag kun je terecht bij Erna en Rik.

We vertrouwen erop dat we ook dit weer samen doen.

Een fijne zomer gewenst!

Rik, Erna, Nico en Kim