TK Business Update | Airbus

12 september 2019

Op de inspirerende locatie van Airbus in Leiden organiseren we TK Business Update #3

Donderdag 12 september organiseren wij een TK Business update bij Airbus Defense and Space in Leiden, inclusief een rondleiding op deze bijzondere locatie. Wij werken momenteel aan de verfijning van het inhoudelijke programma, maar willen u alvast de mogelijkheid bieden om u in een vroeg stadium aan te melden.

Programma

Tijdens deze Business Update vertelt Arnaud de Jong, CEO van Airbus Nederland, een inspirerend verhaal over één van ’s werelds grootste niches en geven Pietia Laarhoven / partner advocatuur en Kim Remerij / partner notariaat een interactieve juridische update rondom actuele zaken in het ondernemingsrecht.

15.00 uur: inloop
15.30 uur: juridische update TK
16.00 uur: presentatie Airbus
16.30 uur: rondleiding Airbus
17.15 uur: borrel

Over Airbus

Airbus is een leverancier van hoogtechnologische producten en diensten voor de internationale lucht- en ruimtevaartindustrie. Sinds de oprichting in 1968 levert het bedrijf een bijdrage aan opmerkelijke ruimtevaartprogramma’s en heeft het een brede expertise opgebouwd. Bijna alle ruimtevaartvoertuigen en ruimtevaartmaterieel bevatten onderdelen van Airbus zoals: zonnepanelen, draagraketconstructies, instrumenten, systemen, services en mechanische en thermische producten.

Aanmelden

Ja, ik meld me aan voor TK Business Update | Airbus: