TK Business Update | #Samenwerken

@Airbus Leiden | 12 september 2019

Een interactieve juridische update op basis van een verhaal van Airbus over één van ’s werelds grootste niches: de ruimtevaartindustrie.

Donderdag 12 september organiseren wij TK Business update #3. Dit keer zijn we te gast bij ruimtevaartbedrijf Airbus Defence and Space Netherlands in Leiden. Een exclusieve rondleiding is onderdeel van deze inspirerende bijeenkomst. 

Thema | Het speelveld van samenwerken

Ondernemen betekent zowel intern als extern samenwerken. Denk aan de samenwerking tussen aandeelhouders/eigenaren/bestuurders, tussen de verschillende business units en vestigingen maar ook tussen u en uw klanten, eventuele externe partners, distributeurs, toeleveranciers, etcetera. Soms verschilt de samenwerkingsvorm zelfs per project.

Tijdens deze interactieve juridische update komen onderwerpen aan bod waar u als ondernemer mee te maken heeft of kunt krijgen. Kim Remerij, partner notariaat en Pietia Laarhoven, partner advocatuur belichten de juridische kant. Arnaud de Jong, CEO van Airbus DS NL, deelt ervaringen vanuit zijn operatie.

Programma

15.00 uur: inloop
15.30 uur: juridische update TK
16.00 uur: presentatie Airbus DS NL
16.30 uur: rondleiding Airbus DS NL
17.15 uur: borrel

Locatie & Parkeren

Afhankelijk van het productieprogramma wordt in de week voorafgaand aan onze update gekozen voor een van de twee indrukwekkende locaties van Airbus DS NL (Leiden-Oegstgeest). U kunt parkeren bij Airbus DS NL. Wij informeren u tijdig.

Over Airbus

Airbus Defence and Space Netherlands is een leverancier van hightech producten en diensten voor de internationale ruimtevaartindustrie. Sinds de oprichting in 1968 draagt het bedrijf bij aan omvangrijke ruimtevaartprogramma’s en ontwikkelt het ruimtevaarttechnologie voor wetenschappelijke aardobservatie- en telecommunicatiemissies. Niet onverdienstelijk: geen Europese raket lanceert zonder technologie uit Leiden en tweederde van de ESA missies zijn uitgerust met zonnepanelen ‘made in Holland’.

Aanmelden

Ja, ik meld me aan voor TK Business Update | #Samenwerken @Airbus: