logo

HR C@fé Special: Arbeidsrecht in het Onderwijs

Zorg dat u op de hoogte blijft van de juridische onderwerpen binnen uw vakgebied. 13 januari 2022

In korte tijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht. Tijdens deze HR C@fé Special wordt u geïnformeerd over het thema: Arbeidsrecht in het onderwijs.

TK organiseert iedere eerste donderdag van de maand van 09.00 uur tot 09.30 uur het online HR C@fé: een korte, informatieve update van actuele, juridische ontwikkelingen bedoeld voor HR directeuren, managers, P&O-adviseurs, accountants en adviseurs.

Het HR C@fé kenmerkt zich als: to the point, relevant voor de praktijk en onderscheidend.

De volgende update vindt plaats op donderdag 13 januari 2022* en wordt gehost door Iris Hoen, advocaat Arbeidsrecht. Het betreft een HR C@fé Special speciaal gewijd aan arbeidsrechtelijke thema’s in het onderwijs.

Tijdens deze HR C@fé Special worden HR-adviseurs bijgepraat aan de hand van in 2021 gewezen rechtspraak in de onderwijssector en andere voor de onderwijssector relevante rechtspraak.

*We organiseren in januari eenmalig het HR C@fé op de tweede donderdag van de maand in verband met de feestdagen. 

Aanmelden

Graag ontvangen wij uw inschrijving voor het HR C@fé van donderdag 13 januari 2022 uiterlijk op woensdag 12 januari 2022. Aanmelden gaat eenvoudig via onderstaand formulier. U ontvangt via de e-mail een bevestiging en de link naar de online sessie*.

* Wij raden altijd aan om ook uw mailbox met ongewenste e-mail te checken. Het kan namelijk zijn dat onze bevestiging van aanmelding daar onbedoeld terecht komt, omdat de bevestigingsmail automatisch vanaf deze webpagina wordt verstuurd.

Aanmelden HR C@fé 13 januari 2022

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.