logo

HR C@fé Special Privacy

Zorg dat u op de hoogte blijft van de juridische onderwerpen binnen uw vakgebied. 07 oktober 2021

Blijf op de hoogte van de ontwikkelen inzake privacy – en arbeidsrechtelijke aspecten van het COVID-19-vaccin op de werkvloer.

TK organiseert iedere eerste donderdag van de maand van 09.00 uur tot 09.30 uur het online HR C@fé: een korte, informatieve update van actuele, juridische ontwikkelingen bedoeld voor HR directeuren, managers, P&O-adviseurs, accountants en adviseurs.

Het HR C@fé kenmerkt zich als: to the point, relevant voor de praktijk en onderscheidend.

Met regelmaat wordt er een HR C@fé Special verzorgd. Het HR C@fé van 7 oktober staat volledig in het teken van privacy.

Privacy – en arbeidsrechtelijke aspecten van het COVID-19-vaccin op de werkvloer.

Recent hebben Shell en Leaseplan aangegeven een vaccinatieplicht in te willen stellen. Anderzijds zijn er medewerkers die zich niet willen laten vaccineren en/of geen melding willen doen over hun vaccinatiestatus. Die keuze dient te worden gerespecteerd, maar vormt tegelijkertijd een risico. Werkgevers hebben namelijk wel een zorgplicht naar hun personeel en klanten/cliënten, dus worstelen zij logischerwijs met dit vraagstuk.

De HR C@fé special vindt plaats op donderdag 7 oktober 2021 en wordt gehost door René Nieuwmans en Ginny Kessels, beiden advocaat arbeidsrecht.

Noteert u ook alvast de volgende HR C@fés:

  • Donderdag 4 november van 09:00 tot 09:30 uur (Ginny Kessels, advocaat arbeidsrecht)
  • Donderdag 2 december van 09:00 tot 09:30 uur (Jeffrey Kenens, advocaat arbeidsrecht)

Aanmelden

Heeft u zich al aangemeld, dan hoeft u niets te doen. Heeft u zich nog niet aangemeld en wil u deze Special volgen? Meld u uiterlijk woensdag 6 oktober 2021 aan, zodat u verder kunt.

Aanmelden gaat eenvoudig via onderstaand formulier. U ontvangt via de e-mail een bevestiging en de Teams-link naar de online sessie*.

* Wij raden altijd aan om ook uw mailbox met ongewenste e-mail te checken. Het kan namelijk zijn dat onze bevestiging van aanmelding daar onbedoeld terecht komt, omdat de bevestigingsmail automatisch vanaf deze webpagina wordt verstuurd.

Aanmelden HR C@fé 7 oktober 2021 - Special Privacy

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.