logo

HR C@fé Special: Thuiswerken

Zorg dat u op de hoogte blijft van de juridische onderwerpen binnen uw vakgebied. 09 december 2021

In korte tijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht. Tijdens deze HR C@fé Special wordt u geïnformeerd over het thema: Thuiswerken vanuit een Arbeidsrecht en Privacyrecht perspectief

TK organiseert iedere eerste donderdag van de maand van 09.00 uur tot 09.30 uur het online HR C@fé: een korte, informatieve update van actuele, juridische ontwikkelingen bedoeld voor HR directeuren, managers, P&O-adviseurs, accountants en adviseurs.

Het HR C@fé kenmerkt zich als: to the point, relevant voor de praktijk en onderscheidend.

De volgende update vindt plaats op donderdag 9 december 2021 en wordt gehost door Eline van Beukering, advocaat arbeidsrecht en Leila van der Pal, advocaat Privacyrecht. Het betreft een HR C@fé Special met als thema ‘Thuiswerken’.

Tijdens deze HR C@fé Special zullen de volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Hebben werknemers een recht op thuiswerken?
  • Hoe ziet thuiswerken er na corona uit?
  • Mag ik mijn werknemers controleren als zij thuiswerken?
  • Wat is de rol van de OR bij het monitoren van werknemers?

Aanmelden

Graag ontvangen wij uw inschrijving voor het HR C@fé van donderdag 9 december 2021 uiterlijk op woensdag 8 december 2021. Aanmelden gaat eenvoudig via onderstaand formulier. U ontvangt via de e-mail een bevestiging en de link naar de online sessie*.

* Wij raden altijd aan om ook uw mailbox met ongewenste e-mail te checken. Het kan namelijk zijn dat onze bevestiging van aanmelding daar onbedoeld terecht komt, omdat de bevestigingsmail automatisch vanaf deze webpagina wordt verstuurd.

Aanmelden HR C@fé 9 december

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.