TK doceert online over het medisch beroepsgeheim en verschoningsrecht

In welke situaties wordt er beroep gedaan op meldkamercentralisten en ambulanceverpleegkundigen? 27 mei 2021

Tijdens deze online cursus zal Dick Timmermans aan academisch geschoolden toelichten wat de recente ontwikkelingen zijn met betrekking tot het medisch beroepsgeheim en verschoningsrecht.

Cursus: Medisch beroepsgeheim en het verschoningsrecht

TK doceert academisch geschoolden op 27 mei 2021 kosteloos over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Medisch beroepsgeheim en het verschoningsrecht. Deze cursus zal online gegeven worden.

Door recente ontwikkelingen staat het medisch beroepsgeheim verder onder druk. Steeds regelmatiger doen diensten belast met onderzoek naar en vervolging van strafbare feiten een beroep op meldkamercentralisten en ambulanceverpleegkundigen. Tijdens deze cursus wordt ingegaan op deze casuïstiek en wordt ingezoomd op de uitoefening van het verschoningsrecht door hulpverleners in strafzaken.

Po-punten

De cursus is geschikt voor advocaten, (kandidaat)notarissen, legal counsels/bedrijfsjuristen, in verband met de voorwaarden voor erkenning beperkt tot academisch geschoolden.

Voor het volgen van deze cursus wordt 1 PO-punt toegekend.

Agenda

De cursus vindt plaats op 27 mei 2021 vanaf 12:30 uur en duurt 60 minuten.  Het is mogelijk om tijdens de cursus vragen te stellen aan onze specialist Dick Timmermans welke hij direct zal beantwoorden.

Opgeven voor de cursus kan via onderstaande aanmeldformulier en deelname is volledig kosteloos. Via de e-mail ontvangt u tijdig van ons de link naar het online event.*

* Wij raden altijd aan om ook uw mailbox met ongewenste e-mail te checken. Het kan namelijk zijn dat onze bevestiging van aanmelding daar onbedoeld terecht komt, omdat de bevestigingsmail automatisch vanaf deze webpagina wordt verstuurd.

Aanmelden Cursus: Medisch beroepsgeheim en het verschoningsrecht