‘MATCH’ Tennistoernooi & Clinic

LTC Zee en Duin | 11 juli 2019

Het leukste tennisnetwerkevent voor beginners en gevorderden

Op donderdag 11 juli a.s. organiseren BoitenLuhrs en TeekensKarstens een tennisevent voor (sport)liefhebbers op het prachtig gelegen tennispark LTC Zee en Duin in Katwijk aan Zee. Iedereen is welkom: beginners, gevorderden en oud-spelers die (weer) uitgedaagd willen worden om de baan te betreden. Met clinic van Jolanda Mens, oud-Nederlands kampioen, borrel en BBQ. 

Het toernooi is verdeeld in een poule gevorderden en een poule beginners met mixed & dubbel teams. De tennisduo’s worden door ons samengesteld op basis van ‘de beste match’. Uiteraard is het ook mogelijk om je als team op te geven. Jolanda Mens verzorgt een clinic voor beginners, die het (nog) niet aandurven om aan het toernooi mee te doen.

Programma
14.30 uur ontvangst met gelegenheid voor warming up
15.00 uur start wedstrijden
18.00 uur finale met borrel en aansluitend BBQ
21.00 uur afsluiting

Tijdsduur wedstrijden & clinic
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen speelt iedereen 3 partijen van circa 30 tot 45 minuten inclusief de bekende 5 minuten inspeeltijd.

Locatie
LTC Zee en Duin
Sportlaan 1
2225 JM  Katwijk

Wij gaan uit van prachtig zomerweer. Bij slecht weer wijken we uit naar een tennishal in deze omgeving. Wij informeren je hierover in de week van het event.

Aanmelden
Je kunt je eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier. Graag ontvangen wij je inschrijving uiterlijk vrijdag 5 juli a.s.

Graag tot 11 juli!

Met sportieve groet,
De BL | TK tenniscommissie