Testamentcheckdag

16 juni 2023

Wat is uw testamentmoment?

Eerste kleinkind, een nieuwe relatie, een stukgelopen relatie, een samengesteld gezin of een nieuwe stap in uw onderneming? Op zulke momenten denkt u vast niet direct aan een testament. Terwijl dat wel belangrijk is. Want deze gebeurtenissen zorgen voor een grote verandering in uw leven.

De Testamentcheckdag vindt plaats van de Dag van het erfrecht. De Dag van het erfrecht is in het leven geroepen om het belang van deskundige begeleiding bij erfenissen onder de aandacht te brengen.

Sluit uw testament nog aan bij uw situatie en uw wensen? Wij vertellen u graag meer tijdens de Testamentcheckdag. Ook stellen we u op de hoogte van eventuele veranderingen in de wet die invloed hebben op uw testament.

Testamentcheckdag

Op vrijdag 16 juni 2023  kunt u uw testament – op afspraak – gratis laten controleren door onze gecertificeerde EPN familierechtnotarissen. In een persoonlijk gesprek wijzen onze gecertificeerde EPN familierechtnotarissen u in een half uur op zaken die in uw situatie belangrijk zijn.

Ook dit jaar is er speciale aandacht voor samengestelde gezinnen, waarbij het extra belangrijk is om goede testamentaire regelingen te treffen. Dit zijn gezinnen waarbij minimaal één ouder een kind heeft uit een vorige relatie. Iedere vorm van een samengesteld gezin brengt juridische keuzes met zich mee om de zaken goed voor elkaar te regelen.

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via het onderstaande formulier.

Heeft u al een testament?

Veel mensen twijfelen of ze ooit een testament hebben laten opstellen. Alle testamenten in Nederland worden ingeschreven in het Centraal Testamentenregister (CTR). Als u wilt weten of u een testament heeft, kunt u contact opnemen met het CTR via 0900 1144114. Op werkdagen bereikbaar tussen 9.00-12.00 en 13.30-16.00 uur.

TK notarissen is aangesloten bij EPN