TKC Bio Science Parkrun

TK Challenge Foundation 07 juni 2024

Samen voor vitaliteit, samen voor het WAKZ

Doe jij met ons mee?

Zet je beste beentje voor tijdens de 3e editie van de TK Challenge Bio Science Parkrun! Een laagdrempelige 5 km run over het Leidse Bio Science Park.

Finish & Borrel: BioPartner 5/de Keet
Na de finish vieren we onze prestaties met een gezellige borrel en vindt de cheque uitreiking voor het Willem-Alexander Kinderziekenhuis plaats.

De opbrengst van deze run wordt gebruikt om relaxstoelen aan te schaffen voor de Kinder IC. De relaxstoel biedt ouders een plek van rust en ontspanning tijdens vaak stressvolle momenten op de intensive care. Bovendien helpt deze stoel bij het bevorderen van de hechting tussen ouder en kind, wat essentieel is voor een snel herstel.

Informatie

Datum: vrijdag 7  juni 2024
Start: 16.30 uur bij TK Leiden
Afstand: 5 km
Einde evenement: 19.00 uur

Locatie & Parkeren

Kom op de fiets of parkeer bij onze buren Heerema.

Omdat we niet eindigen op de start-locatie hebben we Stadsparkeerplan bereid gevonden om onze deelnemers van Bio Partner 5 naar TK te brengen.

TK Challenge Foundation

De TK Challenge Foundation heeft als doel om organisaties en initiatieven te ondersteunen die zich inzetten voor vitaliteit, waaronder thema’s als gezondheid, sportiviteit en sociale cohesie. TK heeft deze stichting opgericht als onderdeel van haar maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) inspanningen.

Meer informatie en aanmelden