Seminar | Vastgoed in de blockchain

15.30 - 19.00 uur | 12 maart 2019

De impact en de kansen van blockchain in het vastgoed

Op dinsdag 12 maart organiseert TK het seminar Vastgoed in de blockchain.

In organisaties wordt steeds meer geëxperimenteerd met blockchain. De vraag is niet óf maar hoe snel bijvoorbeeld contracten worden vervangen door smart contracts, cryptovaluta en grootboek(blockchain)technologie? Wat betekent dit voor uw organisatie en welke kansen biedt blockchain in de vastgoedsector? Wij nodigen u als goede relatie uit om hierbij aanwezig te zijn.

Jeroen Hesp (Research Analyst bij Bloqhouse) en Rick Ros (Head of sales bij Legal things & RealEstate24) laten u zien dat blockchain-technologie voor iedere organisatie toegankelijk is. Tijdens ons seminar krijgt u als vastgoedprofessional concreet inzicht in de mogelijkheden en de kansen die blockchain biedt.

Tokenization of Real Estate

Velen willen investeren in vastgoed maar niet iedereen beschikt over voldoende financiële middelen of het geschikte netwerk. Bloqhouse is een vastgoed investeringsplatform. Het bedrijf heeft veel onderzoek gedaan naar het inzetten van tokenization in het kader van liquiditeit, transparantie en kostenreductie. Jeroen Hesp gaat in op de impact die blockchain-technologie kan hebben op de wijze waarop vastgoed wordt gefinancierd.

Contractuele afspraken automatisch uitvoeren

Vanuit alle bepalingen in contracten kan een nieuwe workflow starten. Denk aan betaling, incasso en het schenden van afspraken of services. LegalThings digitaliseert en automatiseert het volledige lifecycle proces van een overeenkomst. Rick Ros vertelt over de integratie van bestaande systemen en blockchain-technologie waardoor afspraken onomstotelijk worden vastgelegd en (automatisch) uitgevoerd.

Programma

15.30 uur: ontvangst
16.00 uur: presentatie Bloqhouse
16.45 uur: pauze
17.00 uur: presentatie LegalThings
17.45 uur: borrel
19.00 uur: einde

Locatie, reizen & parkeren

TK office Amsterdam
Keizersgracht 482
1017 EG Amsterdam

Openbaar vervoer
U bereikt onze locatie eenvoudig met het openbaar vervoer vanaf het centraal station, waarna u met tramlijn 2, 4 of 11 binnen 15 minuten ter plekke bent.

Parkeren
Parkeergarage Q-park aan de Singel 451C (betaald parkeren) bevindt zich op 6 minuten loopafstand van onze locatie.

Aanmelden

Ja, ik meld me aan voor Vastgoed in de blockchain: