TK informeert over WHOA in de praktijk

Verbreed uw kennis over de wet WHOA 06 april 2022

Met de WHOA kunnen (corona)schulden efficiënt worden weggewerkt. Tijdens deze cursus zal Ruud de Vaan stil staan bij de aandachtspunten waar ondernemers rekening mee moet houden.

Cursus: WHOA in de praktijk

TK brengt u op 6 april 2022 op de hoogte over de toepassing van de wet WHOA in de praktijk. Deze cursus is gericht op financiële en juridische adviseurs als accountants, advocaten en corporate finance adviseurs.

Vanaf 1 januari 2021 kunnen ondernemers met behulp van de wet WHOA hun onderneming financieel gezond maken.

Met de WHOA kunnen (corona)schulden efficiënt worden weggewerkt. Daarnaast kan de WHOA gebruikt worden om contracten open te breken die nadelig zijn voor de onderneming: denk bijvoorbeeld aan huurcontracten of leningsovereenkomsten. Op deze manier kan de onderneming een faillissement voorkomen.

In het afgelopen jaar hebben behoorlijk wat ondernemers gebruik gemaakt van de WHOA. Uit de uitspraken van rechters die hierover zijn gepubliceerd, zijn belangrijke lessen te trekken voor de praktijk. Met welke aandachtspunten moet een ondernemer rekening houden? Wanneer werkt een WHOA wel, en wanneer niet? In deze cursus zal Ruud de Vaan de belangrijkste hoofdlijnen uit het eerste jaar WHOA bespreken.

De volgende onderwerpen zullen behandeld worden:
1. Met welke aandachtspunten moet een ondernemer rekening houden?
2. Wanneer werkt een WHOA wel en wanneer niet?

Het volgen van deze cursus is nuttig voor alle adviseurs die regelmatig bedrijven in financiële moeilijkheden bijstaan, zoals accountants, boekhouders, corporate finance adviseurs, fiscalisten en advocaten. De cursus is afgestemd op cursisten die op dit moment beperkte kennis hebben over de WHOA.

Deelname informatie

Het betreft een fysieke cursus bij ons op kantoor te Leiden, Vondellaan 51.

Komt u met de auto, dan kunt u gemakkelijk bij ons op de parkeerplaats parkeren. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor deelname aan deze cursus zijn € 75 excl. BTW.

Voor het volgen van deze cursus wordt 1 PO-punt toegekend. In verband met de voorwaarden voor erkenning van de PO-punten is deze cursus beperkt tot academisch geschoolden.

* Wij raden altijd aan om ook uw mailbox met ongewenste e-mail te checken. Het kan namelijk zijn dat onze bevestiging van aanmelding daar onbedoeld terecht komt, omdat de bevestigingsmail automatisch vanaf deze webpagina wordt verstuurd.

Aanmelden cursus WHOA