Fitbit voor jou

Wij geven jou de nieuwste editie van het populairste smart band merk cadeau:
de Xiaomi Mi Band 5.

Deze fitbit beschikt over Personal Activity Intelligence, maar liefst 11 sportmodi, een slaaptracker, is eenvoudig op te laden én is tot wel 50 meter waterdicht.

Beweging, gezondheid én slaapcycli meten

Bewegingen en activiteit zijn niet de enige meetbare factoren. De tracking beschikt over een sterk verbeterde slaap monitoring inclusief hartslagtracking. Deze sensor is tot 40 procent verbeterd ten opzichte van de eerdere versie (4). Deze band levert uitgebreide feedback over de slaapkwaliteit en lost ook indirect slaapproblemen – als onregelmatige en sporadische slaappatronen – op. Op basis van de verzamelde gegevens geeft de app namelijk suggesties om de kwaliteit van jouw slaap te verbeteren!

Functies met andere apps

Op deze fitbit zie je ook je WhatsApp-berichten en telefoontjes binnenkomen. Ook geeft de fitnesstracker een waarschuwing als je 1 uur lang achter elkaar zit en kan je het weerbericht van de komende dagen bekijken. Andere handige functies zijn de Muziek afspeelmogelijkheid, Find My Phone en Mute Phone.

Specificaties

 • Scherm en resolutie
  Het AMOLED display van de Mi Band 5 heeft een groter scherm én kleinere randen om meer informatie weer te geven. Het scherm van de Mi Band 5 is 1.1 inch in tegenstelling tot het 0.95-inch scherm van de Mi Band 4 en de resolutie is 294×126 pixels. Ook wordt 100% van het P3-kleurengamma ondersteunt én wordt het scherm geleverd met een 2.5D gehard glazen paneel dat de Mi Band beschermt tegen krassen.
 • Software
  Ook de software van de Mi Band 5 heeft een flinke update gekregen, met onder andere 11 professionele modi om jouw beweging gedetailleerd en nauwkeurig te tracken. Om een voorbeeld te geven: de Mi Band 5 kan vijf van de belangrijkste zwemstijlen automatisch herkennen en is tot maximaal 50 meter waterdicht. Uiteraard beschikt de Mi Band 5 ook weer over continue hartslagmeting en over een geavanceerde stappenteller.
 • Personal Activity Intelligence
  De Mi Band 5 is uitgerust met een PAI (Personal Activity Intelligence) score om nog meer inzicht te geven in de impact van verschillende trainingen op jouw gezondheid en conditie. Precies wat je mag verwachten van deze nieuwe Xiaomi Mi Band! Voor vrouwen heeft Xiaomi de speciaal ontwikkelde tracking van menstruatie- en ovulatiecycli toegevoegd.
 • Gebruiksgemak:
  Je kunt deze nieuwe smart band opladen aan het bandje zelf. Je klikt de magnetische oplader erg gemakkelijk aan de module vast om op te laden. De 100mAh batterij gaat tot wel 14 dagen mee.

Wij wensen je veel plezier en vitaliteit!