Relaties over Team M&A

Ervaringen van onze relaties met team Corporate/M&A

“Focus op wat de deal werkelijk drijft.”

Indutrade Benelux

Een zeer ervaren team met focus op wat echt de deal drijft en met gevoel voor verhoudingen en emoties. Senior partners blijven betrokken van begin tot eind. Het ontwerp voor de SPA wordt door de wederpartij vaak als evenwichtig en redelijk ervaren. Het notariële werk is altijd accuraat en efficiënt.

Robert Timmer, CEO

“Betrokken van start tot en met de finish.”

Woonzorgnet

Bij de verkoop van mijn belang in Woonzorgnet aan een Franse beursgenoteerde partij ben ik begeleid door de adviseurs van TK advocaten notarissen.  Daarna hebben zij ons bijgestaan bij de verkoop van het belang en gedeeltelijke herinvestering in Home Instead. Kortom: een goede en sterke partij voor onderhandelingen met internationale kantoren. TK adviseurs waren 24/7 bereikbaar en betrokken van start tot  finish. In een professionele en plezierige sfeer zijn de onderhandelingen tot een goed einde gebracht.

Eric Kindt, CEO

“Steun en goede raad.”

DycoTrade

TK heeft mij geadviseerd en begeleid bij de verkoop van mijn belang in DycoTrade aan Quadrum, en de roll-over in dat bedrijf met een gedeelte van de gerealiseerde waarde. Kernachtig samengevat: ik heb me zeer gesteund gevoeld gedurende dit proces, een aanrader.

A.W.J. van der Plas, CEO

“Snel schakelen en concreet advies.”

Group Moovs

TK heeft ons bij diverse transacties begeleid. Een specialistisch en betrokken team met een laagdrempelige aanpak dat zaken snel concreet maakt en steeds ons belang voor ogen houdt. Diepgaande expertise op alle voorkomende onderwerpen, scherp bij belangrijke keuzes en een professionele en prettige sfeer. Leuk om mee mee samen te werken.

Edwin Boom, CEO

“Benaderbaar en oplossingsgericht.”

NIBE Groep

TK heeft ons op een prettige en overtuigende wijze bijgestaan ​​bij meerdere overnames van Nederlandse ondernemingen. Het team beschikt over kennis en ervaring in alle aangrenzende rechtsgebieden, is makkelijk benaderbaar en oplossingsgericht en heeft gevoel voor de verschillende belangen die op het spel staan. Aanbeveling om mee samen te werken.

Michael Laursen, Managing Director Danotherm Electric A/S en SAN Electro Heat A/S