TK nieuwe huisadvocaat van Hotelschool The Hague

Uitbreiding van diensten binnen de onderwijssector. 14 januari 2022

In een aanbestedingsprocedure is TK advocaten notarissen gekozen als nieuwe huisadvocaat van Hotelschool The Hague. Hotelschool The Hague is een Engelstalige hogeschool met een bachelor, International Fasttrack, een master en MBA op twee onderwijslocaties in Den Haag en Amsterdam met elk een eigen campus voor de studenten.

Vertrouwen in de toekomst

“Vol vertrouwen kijken wij uit naar de samenwerking met TK. De hoge kwaliteit van juridische dienstverlening van TK en de ambitie van Hotelschool The Hague om binnen 3 jaar tot de top 3 van Hospitality opleidingen van Europa te behoren, sluiten op elkaar aan. De belofte van TK “Zodat u verder kunt” stellen ook wij centraal, zegt mevrouw W. Smeets Teamlead Academic and Corporate Affairs (ACAD). Naast dat TK zich goed heeft gepresenteerd, heeft TK ook laten zien dat ze onze vraag en behoefte duidelijk begrijpen en kunnen vertalen naar hun dienstverlening. Dat alles op een zeer toegankelijke en effectieve manier zodat de dienstverlening terecht komt waar hij direct kan worden toegepast. Met TK hebben we een topadviseur naast ons staan.”

Bevestiging

TK is zeer verheugd met de nieuwe opdrachtgever. “Het is een bevestiging dat wij een kantoor zijn dat de onderwijssector begrijpt en dat op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen binnen de sector. Wij zijn blij met de Hotelschool The Hague als klant. Deze Hogeschool past in ons brede pallet van onderwijsinstellingen die wij bedienen. TK heeft daarnaast veel ervaring met internationale dienstverlening en dienstverlening aan de sector Retail & Hospitality, zodat TK ook op dat vlak de Hotelschool The Hague goed kan bedienen.”, aldus Iris Hoen, partner bij TK.