Iris Hoen en Marjoleine van Leerdam versterken TK onderwijspraktijk

02 april 2019

Per maart versterken de advocaten Iris Hoen en Marjoleine van Leerdam de gespecialiseerde onderwijspraktijk van TeekensKarstens advocaten notarissen.

“Hoge kwaliteit leveren en een goede persoonlijke relatie opbouwen.”

Voordat zij de overstap maakten naar TeekensKarstens in Leiden vormden de beide advocaten eerder een team gericht op het onderwijs. De focus van Hoen – partner TK – en Van Leerdam binnen TK is het versterken van o.a. het arbeidsrechtteam, AVG-team en het onderwijsrechtteam binnen de nationaal georiënteerde onderwijspraktijk.

Hoen: “De keuze voor TK is voor mij een logische. Vanwege de specialisatie binnen het onderwijs vanuit zowel de advocatuur als het notariaat in deze regio. Daarnaast spelen de omgeving en de prettige cultuur binnen TK een rol. De persoonlijke aanpak en de niet-hiërarchische en collegiale organisatie passen bij mij, bij ons. Ik wil graag hoge kwaliteit leveren en een persoonlijke relatie opbouwen met mijn klanten en mijn collega’s zodat we prettig en goed kunnen samenwerken. Ook wil ik als inwoner van Voorschoten graag een bijdrage leveren aan projecten in mijn regio.

Met mijn ruime ervaring op het gebied van commercieel vastgoed kunnen cliënten bij mij terecht met uiteenlopende vragen over financieringen, erfpachtconstructies, splitsingen, omzet- en overdrachtsbelastingaspecten en portefeuille aan- en verkoop. Dit maakt mijn werk divers, uitdagend en interessant.”