Pitchen tijdens de Leidse Juridische Bedrijvendag.

Bereid je goed voor en verras ons met jouw pitch. 24 mei 2022

Tijdens de Leidse Juridische Bedrijvendag op 14 juni verzorgt TeekensKarstens advocaten notarissen de workshop “Een goede pitch”. Bezoek je als student Rechtsgeleerdheid dit evenement en doe je mee aan onze workshop, bereid je dan eenvoudig voor via de informatie op deze webpagina. Wij reiken je de juiste handvatten aan, zodat jij ons in 60 seconden kunt vertellen waarom jij direct verder kunt bij TK.

Bij TK ga je gelijk aan de slag

De grootste uitdaging op dit moment binnen de advocatuur is het vinden en binden van juridische talenten aan je organisatie. Er is een overvloed aan vacatures in verschillende branches en als afgestudeerde jurist heb je na het behalen van je diploma veel te kiezen.

Jij wil advocaat worden. Waarom? Dat weet je natuurlijk. Waar? Dat is wellicht wat moeilijker te motiveren. De Zuidas heeft een ongekende aantrekkingskracht op jonge juristen. Bij TK snappen we dat die wereld veel tot de verbeelding spreekt. In het veld van het vinden van de juiste talenten willen wij ons niet mengen met de grote, internationale kantoren. Zij bedienen hun eigen markt op een eigen manier.

Echter, wij hebben er wel mee te maken. Hoe profileer je je als ideale werkgever bij de juridische talenten die ideaal passen bij ons kantoor. Hoe maken wij het onderscheid om duidelijk te maken dat een carrière bij TK een andere carrière is dan bij de Zuidas en dat dat pad jou wellicht als afgestudeerde student veel beter past?

Bij TK kun je als jonge advocaat gelijk aan de slag. En dat is precies wat wij gaan doen via onze workshop tijdens de Leidse Juridische Bedrijvendag: jou aan het werk zetten.

Bereid jouw pitch voor en verras ons met jouw visie op bovenstaande situatie. Vertel ons in 60 seconden wat wij moeten doen, wat jij gaat doen en waarom wij voor jou zouden moeten kiezen. Graag reiken we je onze handleiding uit. Hier kun je vinden wat een goede pitch inhoudt. Doe er je voordeel mee. Succes en we zien je graag op 14 juni tijdens onze workshop.