TeekensKarstens benoemt nieuwe partner advocatuur

15 juli 2019

Publiek vastgoedrecht-specialist Floris van Galen is per 1 juli 2019 benoemd tot partner advocatuur

Het bestuur van TeekensKarstens is verheugd met de benoeming van Floris van Galen als partner advocatuur.

Managing partner advocatuur Jan Versteegh: “Kwaliteit, ontwikkeling en groei zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie. TK behoort tot de top 50 kantoren van Nederland en heeft een sterke positie als gespecialiseerde juridische vastgoedspeler in regio Rijnland. We zijn werkzaam voor een brede range van middelgrote en grote vastgoedbedrijven en (overheids)instellingen. De benoeming van Floris van Galen onderstreept de ambitie van TK om deze positie verder uit te bouwen.”

Expertise

Floris werkt met zijn team voor ontwikkelaars, overheden, woningcorporaties en zorg- en onderwijsinstellingen. Zij begeleiden uitgiftes en onteigeningen, bestemmingsplanprocedures en vergunningtrajecten. Floris heeft een bijzondere kennis van de positie van de overheid in deze kwesties. Het gaat daarbij om de regels van het staatssteunrecht en de Wet Markt en Overheid, alsmede het overheidsaansprakelijkheidsrecht.

Floris geeft leiding aan het expertiseteam Vastgoed en Projectontwikkeling en werkt samen met Edward van Lent, partner, gespecialiseerd in civiel vastgoedrecht en het team aan de verdere uitbreiding van de vastgoedpraktijk van TK.