TK benoemt nieuwe partner

19 december 2023

TeekensKarstens advocaten notarissen kondigt met trots de benoeming aan van Reny Stark als partner voor haar Tech vestiging in Amsterdam.

Vanaf 1 januari 2024 zal Stark, voorheen werkzaam bij Van Veen Advocaten te Ede, en een autoriteit op het gebied van Privacy en IT, haar expertise inzetten vanuit de TK vestiging in Amsterdam, waarmee het TK Tech-team haar positie verder versterkt.

Jan Versteegh, managing partner advocatuur, is trots en enthousiast om Reny Stark te verwelkomen als partner bij TK. “De overstap van Stark naar TK weerspiegelt onze inzet voor continue innovatie en groei, met het doel onze cliënten en ons kantoor verder te brengen. Wij kijken vol vertrouwen uit naar de kansen en uitdagingen die voor ons liggen en zijn overtuigd dat haar bijdrage ons zal helpen om onze ambitieuze doelen te realiseren.”

Over TK
TK is uniek en het meest veelzijdige advocaten- en notarissenkantoor in de Randstad. Bij TK draait het niet alleen om serieuze zaken, maar ook om plezier en creativiteit. Specialistisch en niet-hiërarchisch met een frisse kijk op de advocatuur. TK heeft vestigingen in Leiden, Amsterdam en Alphen aan den Rijn en behoort daarmee tot de top advocaten- en notariskantoren van regio Rijnland.