TK is verheugd en trots met de benoeming van drie nieuwe partners

30 juli 2018

Het bestuur van TeekensKarstens advocaten notarissen is verheugd en trots met de partnerbenoeming van Ginny Kessels en Michiel Teekens (advocatuur) en Ewout Jansen (notariaat).

Met deze benoemingen versterkt TK haar landelijke positie in de Zorgsector, de Internationale dienstverlening en het Vastgoed notariaat.

Managing partners Jan Versteegh (advocatuur) en Rik Kamps (notariaat): “Kwaliteit, ontwikkeling en groei zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie. TK behoort tot de top 50 kantoren van Nederland en heeft een sterke positie als gespecialiseerd juridisch kantoor in de regio Rijnland. We zijn werkzaam voor een brede range van middelgrote en grote (inter)nationale ondernemingen en instellingen. De benoeming van onze nieuwe partners onderstreept de ambitie van TK om deze positie verder uit te bouwen.”

Ginny Kessels is per 1 juli 2018 benoemd tot partner advocatuur. Ginny heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van het arbeidsrecht, medezeggenschaps- en het gezondheidsrecht. Samen met Dick Timmermans, partner advocatuur, leidt zij het sectorteam Zorg. Haar focus is de totale juridische dienstverlening binnen de Zorgsector, waardoor zorginstellingen in Nederland vakkundig worden ontzorgd.

Michiel Teekens is per 1 juli 2018 benoemd tot partner advocatuur. Michiel heeft bijzondere expertise op het gebied van corporate & commercial litigation en het internationaal privaatrecht. Hij leidt het expertiseteam Internationaal en is actief betrokken bij de internationale netwerken waar TK deel van uitmaakt. Zijn focus is het verder uitbreiden van de internationale dienstverlening, waarbij klanten met internationale vraagstukken vakkundig en strategisch worden bijgestaan.

Ewout Jansen is per 1 juli 2018 benoemd tot partner notariaat. Ewout heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het veelomvattende notariële vastgoedrecht. Zijn focus is het uitbouwen van de particuliere vastgoedpraktijk en het verstevigen van de positie van het notariaat in de regio Rijnland. Naast zijn deelname aan het expertiseteam vastgoed, geeft hij sturing aan belangrijke pijlers als procesoptimalisatie en privacy.

TK wenst haar nieuwe partners veel succes en plezier bij de invulling van hun functie.