logo
“Niet denken vanuit problemen, maar vanuit oplossingen.”

Anne van der Meeren is gespecialiseerd in adviseren en procederen op het gebied van bestuursrecht, omgevingsrecht, verbintenissenrecht en vastgoedrecht. Zij adviseert onder meer gemeenten, nationale ondernemingen, instellingen en personen. Anne maakt deel uit van het sectorteam Vastgoed en van het expertiseteam Publiekrecht en Vastgoed en Projectontwikkeling.

Anne studeert Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en zal haar bachelor in januari 2021 afronden. Daarnaast heeft Anne het Honours College Law traject succesvol doorlopen. Sinds 2020 is Anne werkzaam als juridisch medewerker. Anne is gedreven, empathisch en analytisch en student-assistent bij de Universiteit Leiden binnen de afdeling Moot Court. Anne liep in 2019 twee maanden studentstage bij TK. Sinds 2020 is zij verbonden aan TK als juridisch medewerker.

Anne: “Gedreven in het toewerken naar het beste resultaat met inachtneming van alle daarbij horende relevante juridische, persoonlijke en maatschappelijke omstandigheden. “

“Niet denken vanuit problemen, maar vanuit oplossingen.”