logo
“Gericht op het best mogelijke resultaat voor cliënt.”

Arie van der Meij is gespecialiseerd in het Arbeidsrecht. Hij heeft zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden behaald en momenteel is hij bezig met het afronden van zijn master Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden. Gedurende zijn master heeft Arie twee maanden stage gelopen bij het sectorteam Arbeidsrecht. Na zijn stage is Arie juridisch medewerker geworden en maakt hij deel uit van het sectorteam Arbeidsrecht en expertiseteam Corporate & Commercial Litigation.

Arie heeft zich tijdens zijn studie op maatschappelijk vlak ingezet bij de Haagse Wetswinkel. Hier heeft hij meer dan tweeënhalf jaar kosteloos juridisch advies verleent op verschillende rechtsgebieden aan mensen met beperkte financiële middelen. Daarnaast is hij een jaar lang bestuurder geweest bij de Haagse Wetswinkel.

Arie: ‘’Doordat ik gedurende mijn studie mensen van advies heb voorzien op verschillende rechtsgebieden, heb ik een brede algemene kennis omtrent het recht in de praktijk opgedaan. Daarnaast heb ik doelgericht leren werken, om zo tot het best mogelijke resultaat voor de cliënt te kunnen komen.’’

“Gericht op het best mogelijke resultaat voor cliënt.”