logo

Over Debby Boulassel

Debby Boulassel is gespecialiseerd in arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en privacy vraagstukken binnen het arbeidsrecht en heeft haar focus op de onderwijssector. Zij maakt deel uit van het team Onderwijs en is de vaste strategisch adviseur van verschillende grote onderwijsinstellingen. Zij adviseert toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers en adviseurs op het gebied van HR/P&O.

Debby is lid van de Beroepenveldcommissie van de Hogeschool Leiden, de Nederlandse Vereniging voor het Onderwijsrecht (NVOR) en de vereniging voor advocaten en rechtsbijstandverleners in het onderwijs (VARO).

Debby is haar loopbaan in 2003 begonnen binnen de advocatuur en na een korte uitstap naar het bedrijfsleven is zij sinds 2013 verbonden aan TK. Zij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en volgde postacademische specialisaties Arbeidsrecht (PALA en PALA+) aan de Erasmus Universiteit. In 2016 volgde zij de Leergang Onderwijsrecht aan de Vrije Universiteit. Zij is beëdigd als advocaat in 2004.

 

“Een vaste sparringpartner die strategisch met je meedenkt. ”

Debby: “De focus van de klant moet liggen op de core business: het bieden van het beste onderwijs. Daarom proberen we juridische problemen te voorkomen en onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen.”