logo
“Tech ontwikkelingen naast de wetgeving leggen en dat vertalen naar oplossingen.”

Erhan Aydogmus is gespecialiseerd op het brede gebied van IE, IT en privacy. Hij adviseert en begeleidt (inter)nationale bedrijven, instellingen en personen met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van het merkenrecht, modellenrecht en auteursrecht. Erhan maakt deel uit van het sectorteam Tech en van het expertiseteam IE, IT en Privacy; Corporate & Commercial Litigation.

Erhan studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde achtereenvolgens de master Master Corporate and Commercial Law af aan de Universiteit Maastricht. Erhan is vanaf 2017 advocaat, waarbij hij achtereenvolgend praktijk voerde. Hij is vrijwilliger bij Lawyers for Lawyers. Tenslotte is Erhan sinds 2020 verbonden aan TK.

Erhan: “Mijn drive als advocaat is om op de hoogte te zijn van de nieuwe Tech ontwikkelingen en de juridische weerslag daarvan concreet vertalen aan cliënten en praktisch tot een oplossing komen.”

Rechtsgebieden NOvA

Erhan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Merkenrecht

Op grond van deze registratie is Erhan verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde hoofdrechtsgebied.

“Tech ontwikkelingen naast de wetgeving leggen en dat vertalen naar oplossingen.”