logo
“Straight forward, met kennis en toepasbaarheid als fundament.”

Götz Hempel is een ervaren ondernemingsrecht adviseur, gespecialiseerd in het begeleiden van (internationale) bedrijfsovernames, participaties en joint ventures. Daarnaast richt hij zich op ‘commercial contracting’ en maakt hij deel uit van de German desk ‘TK Dach’. Götz adviseert en begeleidt ondernemingen uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland die zaken doen in Nederland en vice versa.

Götz werkt voor de grotere familiebedrijven, instellingen en (inter)nationale ondernemingen. Hij is lid van The International Bar Association, The Dutch-German lawyers Association, The European lawyers Association en The German-Dutch Business forum.

Sinds 2015 is Götz verbonden aan TK. Hij studeerde Duits recht aan de universiteiten van Wurzburg en Trier en Nederlands privaatrecht aan de Universiteit van Maastricht en Amsterdam, waar hij in 2007 afstudeerde. Götz, geboren en getogen in Duitsland, spreekt en schrijft vloeiend Duits, Engels en Nederlands.

Götz: “Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie. Geen juridische ‘mitsen en maren’, maar praktische oplossingen, die wel juridisch goed doordacht zijn: dat is steeds mijn aanvliegroute.”

“Straight forward, met kennis en toepasbaarheid als fundament.”