Jan Versteegh

Managing partner advocatuur
“Just do it. Dat is de TK cultuur.”

Jan Versteegh is sinds 2003 verbonden aan TK en is sinds 2005 managing partner advocatuur. Hij is een ervaren bestuurder met veel juridische en bedrijfseconomische kennis. Naast het dagelijks bestuur van TK houdt Jan zich bezig met complexe bestuurlijke dossiers veelal in het publiek domein en is hij trusted advisor van verschillende ondernemers in de regio.

Jan studeerde Burgerlijk recht aan de Universiteit Leiden waarna hij diverse rechtelijke en bestuurlijke specialisatieopleidingen volgde waaronder de postacademische leergang Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam en de Nyenrode Commissarissencyclus.

Jan heeft een groot netwerk en vervult verschillende maatschappelijk bestuurlijke functies. Zo is hij onder meer bestuurslid van Vereniging Achmea (grootaandeelhouder Achmea B.V.), Stichting Economie071, lid van het Algemeen Bestuur van VNO-NCW West en voorzitter van VNO-NCW Bedrijfsleven Rijnland. Daarnaast is hij Ambassadeur Mobiliteit Leiden en lid van de Raad van Advies van de Rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden. Tevens was hij enkele jaren lid van de Raad van Commissarissen van NV ADO Den Haag.

Jan: “Natuurlijk kun je pas ‘doen’ als je weet wat je moet doen. Diepe specialisatie is wat wij bieden vanuit TK. Maar belangrijker vind ik de manier waarop je die kennis vertaalt naar concrete oplossingen in een aangenaam proces. Zowel intern als extern.”

Rechtsgebieden NOvA
Jan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is Jan verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Just do it. Dat is de TK cultuur.”