logo

Kees van Oosten

Advocaat, of counsel
“Daar waar het spannend wordt, kunnen ze op me rekenen.”

Kees van Oosten is breed gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Met zijn tientallen jaren ervaring als advocaat op het gebied van ondernemen is hij een strateeg die in complexe kwesties wel de uitweg ziet waar anderen het spoor bijster zijn. Van het samengaan van ondernemingen en herstructureringen binnen ondernemingen tot – in toenemende mate – het publieke domein en public affairs. Met zijn creatief denkvermogen weet Kees samen met de klant aan ‘de keukentafel’ keer op keer concrete resultaten te boeken.

Kees geeft sturing aan het expertise team Public Affairs en is lid van het expertiseteam Corporate/M&A en het sectorteam Informatie, Communicatie en Technologie. Daarnaast is hij lid van het bestuur van Ondernemingsvereniging Bioscience Park Leiden, de Zweeds-Nederlands Kamer van Koophandel en het Yvonne van Gennip Talentfonds.

Kees is sinds 1992 verbonden aan TK. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. Zijn masterscriptie schreef hij over het auteursrecht en bouwkunst. Kees volgde diverse specialisatieopleidingen en was twintig jaar actief als curator.

Kees: “Met een strategische en creatieve aanpak adviseer ik mijn klanten graag aan de voorkant van het proces. Maar ook als het spannend wordt kunnen ze op me rekenen.”

Rechtsgebieden NOvA
Kees heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het  volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is Kees verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Daar waar het spannend wordt, kunnen ze op me rekenen.”