“Een klant wil altijd bij zijn advocaat terecht kunnen, voor snelle actie indien nodig, maar altijd voor een goed advies”

Koos van der Linden versterkt het expertise team Vastgoed sinds januari 2024. Zijn expertise binnen TK omvat vastgoedtransacties, projectontwikkeling en huurrecht. Koos richt zich met name op projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers.

Koos heeft een indrukwekkende academische achtergrond met een diploma in Rechtsgeleerdheid behaald in 1989 en een cum laude afgeronde opleiding aan de Grotius Academie Onroerend Goed in 2004. Hij is sinds 1999 actief als advocaat en heeft zich sinds 2002 gespecialiseerd in vastgoedrecht.

Eerder werkte hij voor voor Rechtstaete Vastgoedadvocaten en -Belastingadviseurs en VVH Advocaten, wat bijdraagt aan zijn uitgebreide ervaring in de vastgoedsector. Zijn drive en toewijding aan zijn vak maken hem tot een waardevolle aanwinst voor zijn cliënten en TK.

Koos: “Een klant wil altijd bij zijn advocaat terecht kunnen, voor snelle actie indien nodig, maar altijd voor een goed advies.”

Rechtsgebieden NOvA
Koos heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebied geregistreerd:

  • Vastgoedrecht

Op grond van deze registratie is Koos verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Een klant wil altijd bij zijn advocaat terecht kunnen, voor snelle actie indien nodig, maar altijd voor een goed advies”