“Of het nu naadloos past of zorgvuldig passend gemaakt moet worden, elk juridisch vraagstuk vraagt om een unieke oplossing.”

Lars Post is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Zijn expertise strekt zich uit tot het adviseren van bedrijven en bestuurders.

Lars staat bekend om zijn analytische vaardigheden, zijn vermogen om complexe zaken te vereenvoudigen en zijn passie voor het juridische vak. Hij heeft zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid behaald, gevolgd door een Master in Arbeidsrecht, allebei aan de Universiteit van Amsterdam.

Eerder heeft Lars ervaring opgedaan als bedrijfsjurist bij verschillende (groot)banken en was hij eigenaar van een juridisch adviesbureau.

Lars ziet elk dossier als een puzzel, met als uitdaging om het juiste stukje op de juiste plaats te krijgen. Vaak omdat het past en soms door het passend te maken. Lars werd in januari 2020 beëdigd als advocaat en is sinds december 2023 een waardevolle aanwinst voor TK.

Rechtsgebieden NOvA
Lars heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is Lars verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Of het nu naadloos past of zorgvuldig passend gemaakt moet worden, elk juridisch vraagstuk vraagt om een unieke oplossing.”