logo
“Nieuwe technologie interpreteren op basis van doelen.”

Leila van der Pal is gespecialiseerd op het gebied van IE, IT en privacyrecht. Zij adviseert en begeleidt (inter)nationale bedrijven, instellingen en personen met uiteenlopende vraagstukken rondom het merkenrecht, modellenrecht, auteursrecht, handelsnaamrecht, privacyrecht en corporate geschillenbeslechting. Leila maakt deel uit van het sectorteam Tech en de expertiseteams IE, IT en Privacy en Corporate en Commercial litigation.

Sinds 2019 is Leila verbonden aan TK. Zij studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden, volgde een exchange semester aan UC Hastings (San Francisco) en behaalde twee masters: Informatierecht (Universiteit van Amsterdam) en Rechtsfilosofie (Universiteit Leiden). Haar masterscripties schreef ze over ‘smart contracting’ en ‘robotics and law’.

Leila: “In mijn werk adviseer ik mijn cliënten bij de interpretatie van nieuwe, moderne technologieën om ze in te passen binnen de huidige wettelijke kaders. Daarbij streef ik altijd naar een heldere en praktische oplossing met als uitgangspunt de strategische doelen van cliënt.”

“Nieuwe technologie interpreteren op basis van doelen.”