logo

Over Lizette Jaques

Lizette Jaques is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, mededingingsrecht, privacyrecht en staatssteunrecht. Zij adviseert en procedeert op deze vlakken en begeleidt haar cliënten bij compliance trajecten. Lizette maakt deel uit van de expertiseteams IE, IT en Privacy en Mededinging, Staatssteun en Aanbesteden en het sectorteam Zorg. Zij treedt op als (huis)advocaat van overheden, waaronder gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen, veiligheidsregio’s en (internationale) ondernemingen.

Lizette is lid van de Vereniging voor Privacyrecht, Vereniging voor Mededingingsrecht en de Vereniging voor Aanbestedingsrecht. Daarnaast is zij mede-oprichter van de Stichting TK Challenge Foundation. Lizette geeft regelmatig les aan de Nyenrode Business Universiteit.

Sinds 2013 is Lizette aan TK verbonden. Zij studeerde Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in 2011 beëdigd als advocaat.

 

“Werkbare oplossingen en zaken niet complexer maken dan ze zijn.”

Lizette: “Ik zoek graag de verbinding en zie het bredere plaatje, zodat ik ook strategisch kan meedenken. Daarom wil ik precies weten wat er speelt in de branche van mijn klanten.”