logo
“Zo helder mogelijk in kaart brengen van de opties in plaats van denken in beperkingen.”

Paulien van der Grinten is gespecialiseerd in het arbeidsrecht waaronder het individueel/collectief ontslagrecht, overname/herstructurering, statutair directeur, medezeggenschaps- en CAO-recht met focus op de internationale praktijk. Zij adviseert bedrijven en instellingen, HR-afdelingen en ondernemingsraden bij het implementeren van HR solutions. Paulien maakt deel uit van het sectorteam Handel en Industrie en van de expertiseteams Internationaal en Arbeidsrecht.

Sinds 2015 is Paulien verbonden aan TK. Zij studeerde Legal English & Chinese Law aan de University of Berkeley, California, privaatrecht en Notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam en volgde met succes de Post Academische Opleiding Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit. Paulien is in 2013 be√ędigd als advocaat.

Paulien: “Het snel zoeken naar oplossingen in teams en richting kunnen geven is de belangrijkste reden waarom ik bij TK werk. Het goede advies voor klanten en ontwikkelen van eigen ambities zo laagdrempelig mogelijk maken is onderdeel van onze cultuur.”

“Zo helder mogelijk in kaart brengen van de opties in plaats van denken in beperkingen.”

Actueel

Evenementen

HRM cafe: terugblik 2019 & vooruitzicht 2020

30 januari 2020 van 16:00 - 17:30 uur
Evenementen

Presentatie Internationaal Recht

06 februari 2020 van 09:30 - 17:00 uur