logo
“Toewijding en een resultaatgerichte samenwerking.”

Rens Goudsmit is gespecialiseerd op het gebied van corporate litigation, corporate governance en IE, IT en privacy. Hij is een ervaren procesadvocaat met oog voor de situatie van cliƫnten en hun omgeving. Rens geeft sturing aan het expertiseteam IE, IT en privacy en aan het sectorteam Informatie, Communicatie en Technologie.

Rens is sinds 2014 verbonden aan TK. Hij studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is mede-oprichter en bestuurslid van de Stichting TK Challenge Foundation. Rens is onderdeel van de Digital 100, lid van de Vereniging Privacy en Recht en de Vereniging voor Jonge Procesadvocaten.

Rens: “Specialisatie, toewijding en een resultaatgericht proces zijn ingrediĆ«nten voor een goed resultaat. In het proces zoek ik altijd de kracht van de samenwerking op met opdrachtgevers en met andere specialisten. Zowel bij oplossingen voor zakelijke ambities als bij de creatieve invulling van maatschappelijke doelen.”

Rechtsgebieden NOvA
Rens heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • ICT recht
    – Privacy recht

Op grond van deze registratie is Rens verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

“Toewijding en een resultaatgerichte samenwerking.”