logo
“Het draait om het grote plaatje en het begrip van doelstellingen.”

Rogier Kampschreur is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht in brede zin met focus op het mededingingsrecht en het burgerlijk procesrecht. Hij adviseert voornamelijk ondernemingen uit het groot MKB over fusies en overnames, samenwerking in de keten, kartelvorming en concentratietoezicht. Daarnaast heeft hij veel ervaring met vennootschapsrechtelijke vraagstukken, zoals aandeelhoudersovereenkomsten en corporate housekeeping. Rogier geeft met regelmaat (in-house) cursussen over mededingingsrecht.

Rogier geeft leiding aan het expertiseteam Mededinging, Staatssteun en Aanbesteding en maakt deel uit van het sectorteam Retail en Hospitality.

Sinds 2009 is Rogier verbonden aan TK. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden, waar hij ook een minor Bedrijfswetenschappen volgde. Hij is mede-oprichter en bestuurslid van de Stichting TK Challenge Foundation.

 
Ik geloof dat verregaande specialisatie alleen succesvol kan zijn als je de klantvraag begrijpt. Onze verdieping gaat verder dan alleen de juridische kennis en toepassing daarvan op de vraag. Het betreft ook inzicht in de aard en ambitie van de onderneming en de impact van doelen op de situatie en de omgeving.

“Het draait om het grote plaatje en het begrip van doelstellingen.”

Actueel