logo
“Ondernemers vóóruit helpen. In nauwe samenwerking, ook met andere adviseurs.”

Ruud de Vaan is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en heeft een bijzondere focus op aandeelhoudersgeschillen, commerciële geschillen en bedrijfsovernames & fusies. Onder zijn klanten bevinden zich familiebedrijven, middelgrote en grote ondernemingen en multinationals. Hij maakt deel uit van de expertiseteams Corporate & Commercial litigation en Corporate/M&A en het sectorteam Handel & Industrie.

Ruud heeft goede kennis van bedrijfsfinanciën, waardoor hij de financiële gevolgen van een juridisch vraagstuk snel weet te doorgronden. Hij is (gast)annotator van het vakblad Jurisprudentie in Nederland.

Sinds 2015 is Ruud verbonden aan TK. Hij studeerde Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden. In 2015 is hij beëdigd als advocaat.

Ruud: “Ik krijg energie van het bereiken van concrete resultaten. Bij het oplossen van conflicten of het begeleiden van transacties haal ik er graag het maximale uit voor de klant, waar mogelijk met humor en in elk geval binnen het beschikbare – en vooraf besproken – budget.”

“Ondernemers vóóruit helpen. In nauwe samenwerking, ook met andere adviseurs.”

Actueel