logo
“Zoekt naar mogelijkheden om het maximaal haalbare te bereiken”

Samira heeft diverse opleidingen afgerond. Zo is zij begonnen met de opleiding Juridisch medewerker, zakelijke dienstverlening mbo-niveau 4. Hierna volgde zij de opleiding HBO Rechten aan de Hogeschool Leiden. Na het behalen van haar hbo-propedeuse is zij Rechtsgeleerdheid gaan studeren aan Universiteit Leiden, waarna zij haar master Rechtsgeleerdheid in 2022 heeft behaald.

Samira heeft tijdens haar studie-carrière gewerkt op diverse kantoren. Sinds 2019 is Samira verbonden aan TK en heeft hier op verschillende afdelingen secretariële werkzaamheden verricht. Zij is sinds 2021 werkzaam op de afdeling MediRegres en adviseert op het gebied van loonschaderegres. Samira adviseert onder andere aan zorginstellingen, vervoersbedrijven, provincies, supermarktketens, uitzendbureaus etc.

Samira: “Doordat ik op verschillende rechtsgebieden ben ingezet heb ik geleerd om vanuit verschillende posities belangen te behartigen. Met mijn interesse in het recht en in cijfers kan ik mijn werkzaamheden binnen MediRegres met plezier uitvoeren.”

 

“Zoekt naar mogelijkheden om het maximaal haalbare te bereiken”