“Cliënten kunnen op mij vertrouwen.”

Tessa Gevaert is gespecialiseerd in het notarieel familierecht. Zij adviseert particulieren met vragen over partnerschap, testament, levenstestament, schenkingsakte, verklaring van erfrecht en akte van verdeling bij scheiding.

Tessa is sinds 2019 verbonden aan TK. Zij studeerde Notarieel recht aan de Universiteit Leiden. Zij haalde een Bachelor Rechtsgeleerdheid en Notarieel recht en studeerde tevens aan de rechtenfaculteit van Monash University (Melbourne, Australië). Tessa volgt momenteel de Beroepsopleiding Notariaat.

Tessa “Het belangrijkste aspect aan mijn dienstverlening is het geven van advies dat aansluit bij de wensen van mijn cliënten en dat hun zorgen wegneemt. Ik ga dan ook altijd op zoek naar de vraag achter de vraag zodat ik mijn advies daarop kan afstemmen.”

“Cliënten kunnen op mij vertrouwen.”

Marianne Krijger is gespecialiseerd in het notarieel familierecht. Zij adviseert particulieren met vragen over partnerschap, testament, levenstestament, schenkingsakte, verklaring van erfrecht, akte van verdeling bij scheiding.

Marianne is sinds 2017 verbonden aan TK. Zij studeerde Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit Leiden en volgt momenteel de Beroepsopleiding Notariaat.

 

“Steeds op zoek naar de vraag achter de vraag. ”

Marianne: “Als kandidaat-notaris heb ik geleerd een klant niet zomaar aan te bieden wat hij vraagt, maar wat hij nodig heeft. Tijdens een bespreking ga ik op zoek naar de vraag achter de vraag en stem mijn aanbod af op de eigenlijke behoefte van de klant.”