logo

E-health

Het gebruik van moderne technologie in de gezondheidszorg.

Het gebruik van moderne technologie in de gezondheidszorg biedt mooie, nieuwe kansen, maar brengt ook complexe zgn. compliance uitdagingen met zich mee. TK biedt een multidisciplinair team van specialisten dat alle organisaties binnen de zorgketen bijstaat.  Zo zorgt TK in samenwerking met onze klanten ervoor dat technologische ontwikkelingen in de zorg voldoen aan wet- en regelgeving en dat compliance-vraagstukken effectief worden aangepakt. Via deze pagina houden informeren wij over alle relevante en actuele onderwerpen rondom e-health.

TK informeert u over alle zaken rondom e-health

Het gebruik van moderne technologie in de gezondheidszorg, e-health, biedt mooie, nieuwe kansen, maar brengt ook complexe compliance-uitdagingen met zich mee. Wat houdt e-health in en waar kan TK van betekenis zijn; we informeren u graag via onderstaande artikel.

Lees hier het artikel >

Nieuwe Europese regels medische hulpmiddelen

Er zijn nieuwe Europese regels voor medische hulpmiddelen en in-vitro diagnostica. In een serie van wekelijkse blogs leggen de specialisten van TK uit wat de nieuwe regelgeving voor medische hulpmiddelen inhoudt en wat er voor fabrikanten, leveranciers en zorginstellingen gaat veranderen.

Lees hier de eerste blog uit deze serie; de introductie >