Axiom Partners neemt intermediair FixedToday over

De Zwitserse investeringsmaatschappij Axiom Partners neemt per direct FixedToday over. TK stond de koper Axiom Partners bij inzake de overname van FixedToday.

Intermediair FixedToday is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven bij het inhuren van externen, waarbij het inregelen van expats een specialistisch en onderscheidend kennisgebied is. Sinds 2012 is de organisatie gegroeid naar een omzet van 75 miljoen euro en rondom de 800 contracten. De in Culemborg gevestigde intermediair richt zich specifiek op flexibele arbeid in de zogeheten tussenmarkt.

Met de overname bouwt Axiom het label FixedToday verder uit in een voor haar bekend segment binnen de detacheringsbranche. Ook bij deze acquisitie staat het management van de onderneming centraal.

“Wij zijn erg trots op deze overname, die volledig in lijn ligt met onze buy-and-build strategie binnen de sector”, zegt Mike Korenvaar van Axiom Partners. “Met FixedToday verwelkomen wij een financieel gezonde én toonaangevende organisatie in ons portfolio, waardoor wij weer een stap verder zijn rondom de invulling van het hele scala rondom flexibele inhuur van arbeid.”

Met FixedToday haalt Axiom niet alleen een financieel gezonde speler binnen, de overname zorgt door eerdere overnames ook voor aantrekkelijke synergiën. Zowel klanten als werknemers zullen hier voordeel uit halen: “Met FixedToday in het Axiom portfolio kunnen wij nu ook acteren in de tussenmarkt en kunnen we ondersteuning bieden bij internationale expansiemogelijkheden van onze opdrachtgevers. Bovendien zorgt de combinatie van het sterke werving- en selectiekanaal en de gerichte focus op IT-diensten in de tussenmarkt van FixedToday voor een nog sterkere concurrentiepositie. Met het ervaren team dat er nu en in de toekomst werkt, voorzien wij in de komende periode een stevige organische groei. Wij kijken hier enorm naar uit.”

TK dealteam: