Indutrade Benelux neemt HOFA (Holland Fasteners) over

Met de overname van HOFA zet Indutrade Benelux een nieuwe stap in haar groeistrategie met bedrijven waarin technische expertise, klantgerichtheid en een lokale infrastructuur centraal staan. TK adviseerde Indutrade bij de aankoop en verzorgde de notariële transactie.

Indutrade Benelux groeit gestaag. De technische bedrijvengroep is 21 juli 2020 uitgebreid door de aankoop van Hofa B.V. (Holland Fasteners). 

HOFA is opgericht in 1981 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van bevestigingsoplossingen door het vertegenwoordigen van A-merken, flexibiliteit, just-in-time levering en het bieden van standaard onderdelen én maatwerk tegen concurrerende prijzen.

Over Indutrade

Onder de Indutrade Benelux-holding vallen de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, beursgenoteerde, Indutrade AB. Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten.

Indutrade heeft als doel te groeien met bedrijven waarin technische expertise, klantgerichtheid en een lokale infrastructuur centraal staan. De decentrale structuur vormt het hart van de bedrijfscultuur en -strategie. Hierdoor behouden de aangesloten bedrijven hun identiteit en autonomie. Deze vrijheid staat aan de basis van de ondernemende spirit binnen de organisatie. Indutrade is een lange termijn investeerder  en eigenaar van diverse groothandels in bevestigingsmaterialen.

TK team

Rudolph Snethlage, advocaat
Vincent Loesberg, advocaat
Maarten van Haren, kandidaat-notaris
Rik Kamp, notaris