Indutrade Benelux zet met overname QbiQ Group nieuwe stap in groeistrategie

Op 26 april heeft QbiQ Group B.V. zich aangesloten bij de bedrijvengroep Indutrade Benelux.  TK adviseerde Indutrade Benelux. 

Indutrade heeft als doel te groeien met bedrijven waarin technische expertise, klantgerichtheid en een lokale infrastructuur centraal staan. De decentrale structuur vormt het hart van de bedrijfscultuur en -strategie. Hierdoor behouden de aangesloten bedrijven hun identiteit en autonomie. Deze vrijheid staat aan de basis van de ondernemende spirit binnen de organisatie.

Qbiq Group

Qbiq bestaat uit diverse ondernemingen die zijn gespecialiseerd in verplaatsbare systeemwanden, glaspuien, brandwerende puien en profielstalen kozijnen, waaronder QbiQ B.V. in Alphen aan den Rijn en Plooijer Zaandam B.V. Vanuit de Indutrade Benelux-holding wordt ondersteuning geboden op het gebied van industriële know-how, financiën, ontwikkeling en management. De dochterondernemingen profiteren onderling van benchmarking en het informeel uitwisselen van ervaringen.

Industriële nichetoepassingen

Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten. Qbiq zorgt voor verbreding van het aanbod.

TK team:

Rudolph Snethlage
Pietia laarhoven – van der Mark
Rik Kamps
Kim Remerij