Opleider Moovs bouwt positie uit met overname van Savant

Moovs Group heeft haar marktpositie versterkt door de overname van opleider Savant Learning Partners. Het is de derde overname in korte tijd van Moovs waarmee een grotere combinatie ontstaat die antwoord geeft op de aanhoudende vraag naar interventies op gedrags- en organisatieontwikkeling in een continu veranderend landschap. TK heeft Moovs Group geadviseerd.

Moovs Group, bestaande uit diverse bekende bedrijven en merken gericht op learning en development, change en performance support oplossingen, heeft haar marktpositie versterkt door de volledige overname van het opleidingskundig bureau Savant Learning Partners B.V. Het is de derde overname in korte tijd van Moovs Group. Hiermee geeft het bedrijf vorm aan een duidelijke buy-and-buildstrategie. Met een team van 75 vaste medewerkers in Amsterdam en Budapest en rond de 150 actieve freelancers, werkt Moovs voor klanten in meer dan 30 landen. Het bedrijf ontwikkelt en verzorgt onder meer trainingen en interventies voor transformaties op het gebied van service, sales, leiderschap en cultuur.

Overname Savant

Het ingelijfde Savant richt zich vooral op de ontwikkeling van trainingen, leertrajecten en games, met als doel om klanten te helpen bij professionalisering. Maatwerk staat hierin centraal – alle opleidingskundige oplossingen worden samen met de klant in-house op maat gemaakt. Het is de synergie in het dienstenaanbod die de twee partijen samen heeft gebracht, stelt Edwin Boom, oprichter en directeur van Moovs Group: “Hiermee ontstaat een grotere combinatie die antwoord geeft op de aanhoudende vraag naar interventies op gedrags- en organisatieontwikkeling in een continu veranderend landschap.”

De aankoop van Savant Learning Partners voegt zo’n vijftien opleidingsdeskundigen toe aan het team van het Amsterdamse leerbedrijf.

TK team

Pietia Laarhoven, advocaat
Kim Remerij, kandidaat notaris
Lex Keukens, advocaat