Welkom BNSL studenten

Leuk je te ontmoeten!

Studentstage, werkstudentschap of sfeer proeven bij ons multidisciplinaire kantoor? Dat kan. We vertellen je graag meer over TK advocaten notarissen en de mogelijkheden voor jou als student in ons breed georiënteerde notariaat.

“Je leert het vak in de praktijk.”

Het werk in het notariaat wordt door onze mensen ervaren als interessant en dynamisch. De betrokkenheid bij zogenaamde ‘life changing events’ van zowel particulieren/DGA’s als ondernemers en bestuurders maakt het werk leuk en bijzonder.

Wil je weten wat er mogelijk is voor jou als student? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen contact met je op om te kijken hoe we je verder kunnen helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Over ons

TeekensKarstens (TK) is een multidisciplinair kantoor met advocaten en notarissen en brede sectorkennis. Wij adviseren en begeleiden ondernemingen en particulieren/DGA’s met juridische vraagstukken op het gebied van ondernemen, vastgoed en vermogen.

Onze goede naam hebben we opgebouwd door onze specialisatie, snel begrip en de no nonsense aanpak van 120 professionals. Niet voor niets behoren we tot de top van de regionale juridische kantoren in Nederland. We hechten aan plezier in samenwerken en leveren een directe bijdrage aan onze omgeving via de TK Challenge foundation waar ook jij je bij aan kunt sluiten.

Ons notariaat is gevestigd in het hoofdkantoor in Leiden: gunstig gelegen nabij de A44, op 8-10 minuten loopafstand van het centraal station en de gezellige binnenstad en tegenover het innovatieve Leiden Bio Science Park.