TK informeert over corona en afstandsonderwijs

Verbreed uw kennis over afstandsonderwijs 02 juli 2020

In deze periode van corona moet het onderwijs voldoen aan nieuwe en gewijzigde regelgeving. TK informeert u op 2 juli 2020 over de laatste wijzigingen. Na de webinar bent u up to date.

Webinar: Actualiteiten corona en afstandsonderwijs

TK brengt u op 2 juli 2020 kosteloos op de hoogte van actuele regelgeving in verband met corona en bespreekt de juridische kaders voor digitaal afstandsonderwijs.

Actualiteiten

TK informeert haar onderwijsinstellingen periodiek over nieuwe wet- en regelgeving voor het onderwijs vanwege corona. Tijdens de webinar worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Nieuwe regelgeving voor het onderwijs na de zomervakantie. Deze regelgeving wordt volgende week door minister Slob bekend gemaakt;
  • Juridische kaders van afstandsonderwijs. Omdat afstandsonderwijs ook na de zomervakantie voor het onderwjs belangrijk zal zijn, bespreekt TK aan welke eisen het onderwijs moet voldoen op basis van de onderwijsregelgeving voldoen en hoe u op een juiste wijze het beleid met betrekking tot afstandsonderwijs implementeert.
  • Rechtspositie van werknemers tijdens corona.

De webinar is geschikt voor het PO/VO/MBO/HO en richt zich op directie en management, bestuurssecretarissen, beleidsmedewerkers en HR adviseurs.

Agenda

De webinar vindt plaats op 2 juli 2020 vanaf 12:30 uur en duurt 60 minuten. De hierboven genoemde onderwerpen worden behandeld. Het is mogelijk om tijdens de webinar vragen te stellen aan onze specialisten Iris Hoen en Marjoleine van Leerdam welke zij direct zullen beantwoorden.

Opgeven voor de webinar kan via onderstaande aanmeldformulier en deelname is volledig kosteloos. Via de e-mail ontvangt u tijdig van ons de link naar het online event.