Goed HR: maak het verschil

20 juni 2019

Een interactief seminar over goed HR in een gespannen arbeidsmarkt: concurrentie, werving, behoud en afscheid nemen.

De huidige arbeidsmarkt staat onder spanning. Hoe vindt u de juiste mensen? Hoe boeit en behoudt u deze mensen? En hoe neemt u afscheid, als uw werknemer niet meer binnen uw team past. Op donderdag 20 juni 2019 organiseren The HR Agency en TK een Informatieve Netwerkbijeenkomst in de Caballero fabriek in Den Haag.

Onderscheidend bij werving & Behoud

Barbara de Vreugd van The HR Agency neemt u mee in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Hoe kunt u als werkgever onderscheidend zijn ten opzichte van uw concurrenten? Zij neemt u mee in de Applicant Journey van een kandidaat, wat zijn de Do’s en Don’ts? Wat kunt u als werkgever doen om goede mensen te behouden? Barbara presenteert interessante Facts en Figures gebaseerd op recente onderzoeken naar werknemerstevredenheid.

Barbara de Vreugd beschikt over ruime ervaring in HR, recruitment en assessments. Na jarenlang als interimmer te hebben gewerkt op de HR- en recruitment afdelingen van o.a. ING, Nationale Nederlanden, KPN en Burger King, richtte zij in 2017 The HR Agency op. The HR Agency verzorgt recruitment, payrolling en HR advies voor diverse partijen, waaronder Dunkin’ Donuts, Conceptional en Baskin’Robbins.

Afscheid van een werknemer

Past uw medewerker niet (meer) bij uw bedrijfs DNA? Robert Jan Stoop, advocaat en MfN registermediator, zal ingaan op de mogelijkheden die de WWZ en de nieuwe WAB bieden om afscheid van elkaar te nemen. Tot slot zal Robert Jan zijn ervaringen als mediator delen.

Robert Jan Stoop werkt bijna twintig jaar als advocaat en is daarnaast sinds vijf jaar actief als mediator. Hij mag partijen als Dirk van den Broek Supermarkten, Deka Markt en Grand Hotel Huis ter Duin tot zijn trouwe klanten rekenen.

Programma

16.00 uur inloop
16.15 uur presentatie
17.30 uur borrel
19.00 uur einde

Locatie & Parkeren

Caballero fabriek
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

Ga naar route en parkeren 

Aanmelden

Graag ontvangen wij uw inschrijving uiterlijk op 12 juni a.s. Aanmelden gaat eenvoudig via onderstaand formulier.