logo

Kennisnetwerk Bedrijfsvoering: contractrecht

Afspraak is afspraak, ook in het onderwijs 03 juni 2021

Als afspraken niet goed worden vastgelegd in een overeenkomst, kan het goed mis gaan. Dit kost de onderwijsinstelling soms veel geld. Wat zijn de belangrijkste aspecten bij het opstellen van een bijeenkomst?

Afspraak is afspraak, ook in het onderwijs

Dat is vaak onnodig omdat het mogelijk is om bij het afsluiten van de overeenkomst de meest voorkomende risico’s voor een onderwijsinstelling op een goede wijze te adressen.

In het webinar gaat Yvo Rampersad van TK advocaten en notarissen in gesprek met een onderwijsinstelling over waar men op moet letten bij het afsluiten van een overeenkomst en het belang van goede inkoopvoorwaarden. Yvo geeft u ook de belangrijkste do’s en dont’s aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.*

Voor wie

Bestuurders, schoolleiders en stafmedewerkers belast met de bedrijfsvoering in het onderwijs (PO, VO, MBO, HBO, WO).

Sprekers:

  • Yvo Rampersad – advocaat
    TeekensKarstens advocaten notarissen (TK)
  • Ingrid de Moel,
    Directeur Bouwstenen/Schoolfacilities Onderwijsinstelling

Kosten

Deelname is gratis voor onderwijs-partners van Schoolfacilities en Bouwstenen voor Sociaal. Overige deelnemers betalen EUR 125 ex BTW.

Goed om te weten

Deze bijeenkomst is de tweede uit een serie van 4 bijeenkomsten die Schoolfacilities samen met TK organiseert in 2021. Overige data zijn:

  • donderdag 16 september
  • donderdag 4 november

Aanmelden

*Tijdens het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Tevens kunt u via het aanmeldformulier uw vragen vooraf indienen.