ML sluit zich aan bij TK

21 februari 2023

Munneke Lourens Advocaten (ML), sluit zich aan bij TeekensKarstens advocaten notarissen (TK). TK en ML gaan in 2023 samen verder, waarbij de praktijk van ML in dezelfde handen blijft, maar de naam van ML gefaseerd uit de markt zal verdwijnen.

Vanaf dit jaar bundelen advocaten- en notariskantoor TK, met vestigingen in Leiden, Alphen aan den Rijn en Amsterdam, en het Alphense advocatenkantoor ML hun krachten. Reden van deze samenwerking is dat beide kantoren op deze wijze hun cliënten nog beter kunnen bedienen en ondersteunen.  De kantoren werkten al een groot aantal jaren samen op het gebied van loonregres. ML heeft als specialisme letselschade en aansprakelijkheidsrecht. Een expertise dat TK met de aansluiting van ML verder uitbouwt. Door nog intensiever te gaan samenwerken kunnen cliënten van beide kantoren nog efficiënter en sneller geholpen worden.

Directeur-eigenaar Iris Hilhorst van ML: “Door deze samenwerking verbreden we onze kennis en expertise waardoor we onze cliënten beter en op meer vlakken verder kunnen helpen. Wij blijven onze klanten bedienen met de zaken die we al deden, maar kunnen nu doorverwijzen op alle andere rechtsgebieden”. Mede directeur-eigenaar Monique Snijder vult aan “Daarnaast biedt het bundelen van onze krachten voor beide kantoren een mooie kans om te groeien. Op termijn zullen we dat gaan doen onder de gemeenschappelijke naam van TK”.

Managing partner van TK-advocatuur Jan Versteegh vult aan: “Met deze stap breiden we niet alleen onze dienstverlening uit, maar bouwen we ook verder aan onze marktpositie in Alphen aan den Rijn. Een markt waar we al lang actief zijn en die, juist nu een aantal regionale kantoren de stad verlaten heeft, nog veel meer kansen biedt.”

ML bestaat sinds 1998. In 2007 hebben Iris Hilhorst en Monique Snijder het kantoor overgenomen van de toenmalige eigenaar en oprichter van het bedrijf. Sindsdien heeft het kantoor, actief in letselschade en aansprakelijkheidsrecht, door heel Nederland honderden slachtoffers bijgestaan, die betrokken waren bij een ongeval. Het kantoor staat bekend om haar persoonlijke aandacht voor en betrokkenheid bij hun cliënten.

TK is een continu ontwikkelend advocaten- en notariskantoor, marktleider in regio Rijnland en behoort tot de topkantoren van Nederland. TK adviseert en begeleidt (internationale) bedrijven en instellingen en particulieren met specialistische vraagstukken op het gebied van ondernemen, vastgoed en notariaat.