TK gaat partnership aan met PLNT

De plek voor de makers van morgen 07 oktober 2021

Vanaf oktober 2021 is TK een partnership aangegaan met PLNT; het centrum in Leiden waar ondernemerschap en innovatie elkaar treffen. Met het partnership gaat TK haar juridische expertise bereikbaar maken voor de startups en scale-ups die aan PLNT gekoppeld zijn.

De plek voor de makers van morgen

PLNT Leiden zet zich in om innovatie en ondernemerschap aan te jagen in Leiden en regio. Het centrum biedt hiervoor vitale grondstoffen, zoals een actieve community, divers netwerk, actuele kennis en flexibele ruimtes en werkplekken. Hier kunnen startups die bij PLNT gevestigd zijn profiteren en een vliegende start maken. Ook koppelt PLNT talent aan maatschappelijke partners en bedrijfsleven, met als doel om (nieuwe) oplossingen te vinden voor bestaande uitdagingen. Deze ideeën en oplossingen kunnen vervolgens uitgroeien tot nieuwe startups.

Daar waar bedrijfsverzamelgebouwen vaak alleen faciliteiten verhuren, creëert PLNT echt een community. Met als gevolg dat PLNT al jarenlang voor veel bedrijven een vruchtbare grond is gebleken voor hun verdere toekomst.

De mensen, ondernemers en ondernemingen binnen PLNT zijn een belangrijke doelgroep voor TK. Waarom? Het zijn nieuwe vormen van ondernemen en samenwerkingen die in de toekomst een belangrijk aandeel zullen vormen van onze economie. Het is zaak dat ook wij als dienstverlener bekend worden in deze systemen en onze waarde daar op aanpassen en ontwikkelen.

Vanuit onze belofte ‘Zodat u verder kunt’ kijken wij altijd naar de toekomst van onze klanten en relaties. TK is er trots op dat PLNT en haar community hier nu bij horen.